10 χρόνια λειτουργίας του «Ελληνικού Κόσμου»

Το Ίδρυμα Μείζονος Ελληνισμού γιόρτασε τα δέκα χρόνια του Πολιτιστικού Κέντρου «Ελληνικός Κόσμος» και την έναρξη λειτουργίας του νέου κτηρίου «Θέατρον» με δύο εκδηλώσεις στις 20 και στις 21 Μαρτίου 2008. Την εκδήλωση της 20ής Μαρτίου χαιρέτισε η Α.Ε. ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Κάρολος Παπούλιας και της 21ης Μαρτίου ο Υπουργός Ανάπτυξης κ. Χρήστος Φώλιας.

Η αυλαία του «Θεάτρου» άνοιξε με μία ξεχωριστή παράσταση-παρουσίαση που δημιουργήθηκε ειδικά για τον εορτασμό των δέκα χρόνων του «Ελληνικού Κόσμου», σκηνοθετημένη από το Γιάννη Κακλέα. Ο σκηνοθέτης, με ένα μοναδικό υπερθέαμα μουσικής, εικόνας και ήχου και με τη συμμετοχή περισσότερων από σαράντα ηθοποιών, χορευτών και μουσικών, αναπαράστησε το παρελθόν, το παρόν και το μέλλον του «Ελληνικού Κόσμου». Η παράσταση κορυφώθηκε με ένα εντυπωσιακό φινάλε από τη μεγάλη ερμηνεύτρια Χάρι Αλεξίου, η οποία πλαισιωμένη από όλους τους ηθοποιούς, απεικόνισε την ιστορία του ελληνικού τραγουδιού, δημιουργώντας μοναδική συγκινησιακή ατμόσφαιρα στο «Θέατρον». Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους δεκάδες προσωπικότητες από τον πολιτικό, επιχειρηματικό, καλλιτεχνικό και κοινωνικό χώρο.

Μη Χάσετε!

Εκπαιδευτικά Προγράμματα




Σύλλογος Φίλων

Γίνε Εθελοντής στο Κέντρο Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος»!

Ο Σύλλογος Φίλων του Ιδρύματος Μείζονος Ελληνισμού προσφέρει την ευκαιρία εθελοντικής εργασίας σε όσους επιθυμούν να αποκτήσουν γνώσεις σχετικά με τις δράσεις Κοινωφελών Ιδρυμάτων και Μη Κερδοσκοπικών Οργανισμών

ΔΙΑΒΑΣΤΕ

Τελευταία Νέα
& Ανακοινώσεις

Ενημερωθείτε για όλες τις δράσεις και τα νέα του Κέντρου Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος»