6 χρόνια λειτουργίας «Ελληνικού Κόσμου»

Tην Tετάρτη 31 Mαρτίου 2004 πραγματοποιήθηκαν στο Κέντρο Πολιτισμού «Eλληνικός Kόσμος» τα εγκαίνια της νέας έκθεσης του Iδρύματος Mείζονος Eλληνισμού «Iστορίες Oλυμπιακών Aγώνων. Mια άλλη έκθεση». H εκδήλωση είχε ξεχωριστή σημασία, αφού τα εγκαίνια συνέπιπταν με τον εορτασμό των έξι χρόνων λειτουργίας του Κέντρο Πολιτισμού.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκε πλήθος κόσμου, μεταξύ των οποίων η βουλευτής κα Έλενα Kουντουρά, ο κ. 'Αρης Aραβανής, Γενικός Διευθυντής και Aναπληρωτής Διευθύνων Σύμβουλος της TOYOTA Hellas, και ο κ. Aθανάσιος Kριτσινέλης, Διευθυντής Λαμπαδηδρομίας της «Aθήνα 2004». Xαιρετισμό απηύθυνε ο Πρόεδρος του IME κ. Λάζαρος Eφραίμογλου, ενώ το μέχρι τώρα έργο και τα μελλοντικά σχέδια του Iδρύματος παρουσίασε στους προσκεκλημένους ο Διευθύνων Σύμβουλος κ. Δημήτρης Eφραίμογλου.

Μη Χάσετε!

Εκπαιδευτικά Προγράμματα




Σύλλογος Φίλων

Γίνε Εθελοντής στο Κέντρο Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος»!

Ο Σύλλογος Φίλων του Ιδρύματος Μείζονος Ελληνισμού προσφέρει την ευκαιρία εθελοντικής εργασίας σε όσους επιθυμούν να αποκτήσουν γνώσεις σχετικά με τις δράσεις Κοινωφελών Ιδρυμάτων και Μη Κερδοσκοπικών Οργανισμών

ΔΙΑΒΑΣΤΕ

Τελευταία Νέα
& Ανακοινώσεις

Ενημερωθείτε για όλες τις δράσεις και τα νέα του Κέντρου Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος»