7 χρόνια λειτουργίας του «Ελληνικού Κόσμου»

Το Ίδρυμα Μείζονος Ελληνισμού γιόρτασε χτες τα 7 χρόνια λειτουργίας του «Ελληνικού Κόσμου».

Η βραδιά ήταν αφιερωμένη στους χορηγούς, τους υποστηρικτές, τους δωρητές και στα μέσα μαζικής ενημέρωσης που στήριξαν και συνεχίζουν να στηρίζουν ένθερμα το Ίδρυμα όλα αυτά τα δημιουργικά χρόνια λειτουργίας του.

Η ξεχωριστή αυτή εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο Συνεδριακό Κέντρο (Κτήριο 7) του «Ελληνικού Κόσμου», σε μια κατάμεστη αίθουσα. Η εκδήλωση ξεκίνησε με την ομιλία του κ. Γ. Μητακίδη, Καθηγητή του Πανεπιστημίου Πατρών και πρώην Διευθυντή του Ερευνητικού Προγράμματος «Τεχνολογίες της Κοινωνίας των Πληροφοριών» της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Στη συνέχεια, ακολούθησε η βράβευση των Μεγάλων Χορηγών και των Xορηγών Eπικοινωνίας του Ιδρύματος.

Η απονομή των βραβείων έγινε από τους Υφυπουργούς Οικονομίας και Οικονομικών κυρίους Χρήστο Φώλια και Πέτρο Δούκα. Οι εταιρείες και οι φορείς που βραβεύτηκαν ήταν: EFG EUROBANK ERGASIAS, ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΟ ΤΑΜΙΕΥΤΗΡΙΟ, ΑΚΤΩΡ, ΟΠΑΠ, ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ, COCA-COLA 3E, KRAFT FOODS HELLAS, ΤOYOTA HELLAS, VIVODI TELECOMMUNICATIONS, SINCO A.E. και ΓΙΩΤΗΣ. Επίσης, βραβεύτηκαν οι Χορηγοί Επικοινωνίας ΕΡΤ Α.Ε. και εφημερίδα «Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ».

Τα βραβεία παρέλαβαν ο Διευθύνων Σύμβουλος της EFG Eurobank Ergasias κ. Ν. Νανόπουλος, ο Α΄ Αντιπρόεδρος του Δ.Σ. του «Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου» κ. Α. Καμινάρης, ο κύριος Σ. Κουλοσούσας, μέλος του Δ.Σ. του ΟΠΑΠ, ο κ. Αλ. Σταύρου, Διευθυντής Γραμματείας της Εθνικής Τράπεζας, ο κ. Αν. Καλλιτσάντσης, μέλος του Δ.Σ. της εταιρείας «Άκτωρ», ο κ. Β. Λώλας, Διευθυντής Επικοινωνίας & Δημοσίων Σχέσεων της Coca-Cola 3Ε, η κα Ε. Δημητρακάκη, Διευθύντρια Εταιρικών Υποθέσεων της Κraft Foods Hellas, ο κ. Άρης Αραβανής, Αναπληρωτής & Διευθύνων Σύμβουλος της Toyota Hellas, η κα Σ. Κουνενάκη-Εφραίμογλου, Πρόεδρος και Διευθύνουσα Σύμβουλος της Vivodi Telecommunications, ο κ. Ερ. Καλογεράτος, Αντιπρόεδρος της Sinco A.E., ο κ. Μ. Παπαθανασίου, Εμπορικός Διευθυντής της «Γιώτης». Τέλος, για την εφημερίδα «Η Καθημερινή» το βραβείο παρέλαβε ο Διευθυντής Μάρκετινγκ κ. Αν. Κατσανιώτης. Επίσης, βραβεύτηκε η ΕΡΤ Α.Ε.

Τη γενέθλια εκδήλωση του «Ελληνικού Κόσμου» τίμησαν με την παρουσία τους πολλά και γνωστά στελέχη του επιχειρηματικού κόσμου, άνθρωποι του πολιτισμού και φίλοι του Ιδρύματος.

Μη Χάσετε!

Εκπαιδευτικά Προγράμματα




Σύλλογος Φίλων

Γίνε Εθελοντής στο Κέντρο Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος»!

Ο Σύλλογος Φίλων του Ιδρύματος Μείζονος Ελληνισμού προσφέρει την ευκαιρία εθελοντικής εργασίας σε όσους επιθυμούν να αποκτήσουν γνώσεις σχετικά με τις δράσεις Κοινωφελών Ιδρυμάτων και Μη Κερδοσκοπικών Οργανισμών

ΔΙΑΒΑΣΤΕ

Τελευταία Νέα
& Ανακοινώσεις

Ενημερωθείτε για όλες τις δράσεις και τα νέα του Κέντρου Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος»